Ana içeriğe atla

Hydroxtreme 7

Hydroxtreme 7

Hydroxtreme 7

Ürün kodu: Hydroxtreme 7
Menşei: İngiliz malı
Patentli ve markalı bir ürün olup, Üretici firma tarafından Dünya güvencesine sahiptir.

Nedir?

Bathmate ve Hydromax markaları ile satılan, su ile kullanılan, geliştirilmiş en son model penis pompasıdır. Hydro ve Hydromax modellerine göre daha pratik kullanıma sahip, daha iyisini isteyen profesyonel müşterilerinize tavsiye ettiğimiz bir model. Küçük boy model.

Orijinal mi?

Ürünlerimizin tamamı orijinaldir. Bathmate ve Hydromax markalı ürünlerimiz sizlere sertifika ve 2 yıl garantisiyle ulaşmaktadır.

Teslimat:

İçeriği dışarıdan belli olmadan, sağlam ve kutusunda teslim edilir. Orijinal kutusu, kargo kutusuna konularak içerik belli olmadan adresinize yada postaneden teslim alacağınız şekilde teslim edilir.

Hydro Xtreme 7 Penis pompası kullanıma hazırlama:

Ürün size ulaştığında ve kullanım öncesi, hijyen açısından ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp kuruladıktan sonra kullanım aşamasına geçiniz. Sıcak su kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Hydroxtreme 7 kullanımı:

Doğru kullanım için basit adımları izleyin

Hydro Xtreme pompanızdan en iyi şekilde yararlanmak için aşağıdaki doğru kullanım kılavuzumuza uyun. Duşta kullandığınıza kıyasla küvette kullanırken hafif farklılıklar olduğunu unutmayın.Ayrıca ilk model bathmate hercules ile hydromax serisi pompalar ve Xtreme modeller arasında biraz farklılıklar vardır. O nedenle bu farklılıkları vurguluyoruz.
1 - El pompası ve hortum
Hydroxtreme 11 El pompası ve hortum
Hydroxtreme pompanızı kullanıma hazırlamak için öncelikle el pompası ile kırmızı hortumu birbirine bağlamanız gerekiyor..

2 - Siyah tuş ve Valf kullanıma hazır mı?
Hydroxtreme 11 Siyah tuş ve Valf kullanıma hazır mı
Öncelikle valf'in açık konuma getirmelisiniz, valf (Dikkat! Hercules ve Hydromax modellerinde "valf" asla çevrilmezken HydroXtreme modelde bir miktar çevrilebilir!) çevrilip, bastırılabiliyorsa kullanıma kapalı konumdadır, şayet çevirdiğiniz de bastırılamıyorsa açık konumda ve kullanıma hazırdır.
Valfi kullanıma açık yaptıktan sonra, valfin ortasındaki siyah tuşu açık konuma getirmelisiniz. Yani ortada olmalı, sağ yada sola iterseniz kapalı konumda olur ve kullanıma uygun olmaz.
3 - Kırmızı hortumu bağla
Hydroxtreme Kırmızı hortumu bağla
El pompasını birleştirdiğimiz kırmızı hortumun diğer ucunu da pompaya takarak birleştirin.
4 - Konfor pedi yerleştirme
Hydroxtreme 11 Konfor pedi yerleştirme
Konfor pedi, Hydroxtreme pompanın ağız kısmına yerleştirip, tam olarak oturmasını sağlamak için, konfor ped deki çentik ile kauçuk körükteki çentiği aynı hizaya getirin.
5 - Su doldurun
Hydroxtreme 11 penis pompasına Su doldurun
HydroXtreme pompanıza su doldurabilirsiniz, önceki aşamaları yaptıktan sonra.
6 - Penisi pompaya yerleştir
Hydroxtreme 11 Penisi pompaya yerleştir
Penisinizi su dolu pompaya yerleştiriniz. Yerleştirme işleminde fazla su dökülmemesine dikkat ediniz. Ayrıca penisiniz sönük halde olmalı yani ereksiyon halinde olmamalıdır. Konfor ped, düz değil, eğimlidir ve vücut uyumludur. Yandaki resimde, üst kısımdaki gibi vücuda yaslayacaksınız hydroxtreme pompayı.
7 - El pompasıyla pompala
Hydroxtreme 11 El pompasıyla pompala
El pompasını kullanarak optimum basınca ulaşınız. Bu sırada fazla su el pompasının uç kısmından çıkacaktır (Küvet şartı yoktur, dilerseniz duşta da kullanabilirsiniz yada duş dışında da ki o zaman su çıkan kısmı lavaboya veriniz.), ve çalışan basınç mekanizmasıyla penisi maksimum gerginliğe ulaştıracaktır. Ulaşınca 15 dakika bekleyin ve hydroxtreme pompayı çıkarma işlemini yapın.
8 - Basıncı boşalt ve Çıkart
Basıncı boşalt ve Hydroxtreme 11 penis pompasını Çıkart
15 dakikalık tek seansın sonucunda penis pompasını çıkartmak için, valfi çevirerek, valfin basılabilir pozisyonda olmasıyla beraber, valfe basarak ürünü çıkartabilirsiniz. Çıkarttıktan sonra ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp, kurulayınız. (UYARI: Valf sadece HydroXtreme model penis pompalarımızda bir miktar çevrilir. Hydro ve Hydromax pompalarımızda asla valfi çevirmeyinizki mekanizma bozulmasın ayrıca bu modellerde çevrilmesine gerek yoktur. Sadece HydroXtreme modelde çevrilme ihtiyacı vardır ki valf açık yada kapalı konumda olsun.)

Hydro Xtreme 7 dikkat edilecek hususlar:

Hydroxtreme 7 penis pompasını delici, kesici, kırıcı, yakıcı ortam ve durumlardan muhafaza ederek, kuru bir şekilde saklamayı ihmal etmeyiniz. Hijyen açısından da gerekli olan her seferde ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp, duruladıktan sonra kurulayarak kullanın ve/veya saklayınız. Günde 15 dakikadan fazla kullanmayın. Ürünü daha fazla kullanmanız etkinin çabuklaşmasını sağlamaz, önemli olan istikrarlı ve düzenli olarak kullanmaktır.

Hydro Xtreme 7 Penis Pompası kullanıcı yorumları:

Bathmate ve Hydromax markalı Hydroxtreme 7 penis pompası ile ilgili deneyimlerinizi, yaşadığını süreçleri, satın almadan önceki araştırmalarınız, satın alma kararınız, satın alma sonrasındaki süreç ve ürünü ilk kullanıma hazırladığınız an, ilk deneyiminiz ve birkaç ay sonrası kullanımla ilgili deneyimleriniz, aklınıza takılanlar, merak ettikleriniz, sormak istedikleriniz ile ilgili lütfen yorum yaparak, hem bizi hem de ürünü araştıran, satın almayı düşünen, satın alan ve kullanan müşterilerimize yardımcı olunuz. Sizlerin değerlendirmeleri bizim için önemli.

Ayrıca hukuka ve yayınlanmaya uygun olmayan yorumlar silinir, yayınlanmaz.

Hydroxtreme7 video:

Bathmate Hydroxtreme 7 video hazırlandığında eklenecektir.

Bathmate Hydromax Xtreme X30:

Bathmate Hydromax Xtreme X30
Bathmate ve Hydromax markasıyla üretilen sulu penis pompalarının en gelişmiş versiyonlarıdır. Su ile kullanılan penis pompalarının en küçük boyutlu modelidir. Firma 2018 yılı itibarıyla isim değişikliğine gitmiş olup, Bathmate Hydromax Xtreme X30 adı, Bathmate Hydro xtreme 7 olarak değiştirilmiştir.

Penis Pompası YASAL UYARI:

Bu ürün erkeklere özel medikal penis vakum pompasıdır. 18 yaş üzeri için uygundur. Erotik shop ürünüdür ve reşit kişilerin kullanımına uygundur. Ürüne ait açıklamaları dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz. Shop güvencesiyle sizlerin memnuniyetini önemseyen bir ticaret felsefemiz var. Maalesef ülkemizde, özellikle “kapıda ödeme” yöntemiyle dolandırıcılık yıllardır yapılmaktadır. Firmamız siz değerli müşterilerimizi önemsemekte ve belgelerini şeffaf bir şekilde web sitelerinde paylaşmaktadır. Güvenmediğiniz e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmayınız.

Ürünlere ait açıklamalar herhangi bir tıbbi öneri, tedavi değildir. Sexshop penis pompaları kategorisinde satışta olan ürünün kullanım talimatlarına göre kullanın ve beklenmedik bir etki gördüğünüzde tıbbi yardım alınız.

Cinsel sağlık ve fantezi ürünleri, medikal shop kategorisine giren ürünlerimizin bir kısmı sadece yetişkinler için olabilir! Dolayısıyla reşit değilseniz web sitemizi terk etmenizi rica ediyoruz.

Ürün hakkında yapılan yorumlar müşterilerimize veya ilgilenenlere ait olup, bizi bağlamaz. Yasa dışı durumlar ile ilgili yorumları silme, yayınlamama veya hukuki süreçlere ait hakkımız saklıdır. Şayet olumsuz bir durum fark ettiyseniz bizimle iletişime geçerek bildirmenizi rica ediyoruz..

Bathmate Hydromax Türkiye distribütörü:

Firma olarak hep şeffaf olduk. Siz müşterilerimize yaklaşımımız, memnuniyet odaklı oldu ve bundan sonrada hep böyle olacak, çünkü biz böyleyiz. Ayrıca biz diğer firmaları ile ilgilenmiyoruz ki bizim için önemli olan çalıştığımız firmalardır. Dolayısıyla sizlerden bize o firmalar ile ilgili soru sormamanızı istiyoruz.

Kapatılan web siteleri var! Sexshop, erotikshop, penis pompası satan ama kapatılan web sitelerinin muhtemel yasa dışı faaliyetleri nedeniyle kapatıldığı bir gerçektir. Muhtemelen aldatıcı, yalan ifadeler ile sizleri kandırıyorlar, belkide boş paket gönderiyorlar, belkide sahte ve kaçak ürün gönderiyorlar ki biz hangi yasa dışı faaliyette bulunduklarını bilmiyoruz ve önemsemiyoruz da! Sonuç olarak sitelerinin kapatılması yanlış işler yaptıklarının ispatıdır. Dikkatli olun.

Ayrıca distribütör olduğunu iddia edenler sizleri sadece aldatıyor. Türkiye'ye sulu penis pompalarını ilk getiren firma biziz ve ilk distribütör de bizdik. Lakin piyasada, maalesef ucuza ve kaçak ürünlere olan rağbet, döviz kurlarının yüksek oluşu (İngiliz sterlinin 5 yıldaki değişim grafiği altta) gibi nedenlerle distribütör olmaktan vazgeçip, yasal satış temsilciliği olarak satışlarımızı gerçekleştiriyor ve belgelerimizi sitelerimizde yayınlıyoruz. Gönderdiğimiz tüm ürünler sertifika ve 2 yıl garantisi ile ulaşmaktadır.
Bathmate türkiye distribütörü kim

Ayrıca ürün İngiliz ürünüdür. Lütfen bize "Amerikan ürünü diyen var" şeklinde bir iddia ile ilgili soru sormayın. Alt taraftaki resimde 10. sıınıf marka sahibi Ultra Products ltd firmasına ait marka sorgusu mevcut ve tescillidir. Ayrıca Ultramax Dünya çapında Bathmate ve Hydromax markalarının sahibidir. Yani Bathmate İngiliz malıdır. 
Firma olarak biz ise 35. sınıf Bathmate ve Hydromax markalarına ve bu sayede "com.tr" resmi alan adlarına sahibiz yani "Reklamcılık, pazarlama ve halkla ilişkiler ile ilgili hizmetler, ticari ve reklam amaçlı sergi ve fuarların organizasyonu hizmetleri. mallarının bir araya getirilmesi hizmetleri; (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir." kısmını kapsıyor yani perakende satışta resmi satış merkeziyiz. Ayrıca ürünlerimizi Ultramax Porducts Ltd.'den tedarik ediyoruz.
bathmate marka sahibi ingiliz firma ultramax products

Tarafımıza ait web sayfalarımız:

www.hydromax.com.tr (ingilizce)

Firma olarak Bathmate ve Hydromax markalarının 35. sınıf ve alan adlarının sahibiyiz. O nedenle güvenle sipariş verebileceğiniz firmaların başında geliyoruz.
Bathmate Türkiye yasal satış merkezi, marka güvencesiyle.
Hydromax Türkiye yasal satış merkezi, marka güvencesiyle.
,Bathmate Türkiye Distribütörü,Hydromax Türkiye Distribütörü
#BathmateTürkiyeDistribütörü #HydromaxTürkiyeDistribütörü

Etiketler:

Bathmate Hydroxtrme 7, Bathmate Hydromax, Bathmate hydromax xtreme x30, erotikshop,sexshop,shop,penis pompası, hydroxtreme 7

Hashtag:

#BathmateHydroxtrme7 #bathmatehydromax #bathmatehydromaxxtremex30 #erotikshop #sexshop #shop #penispompası #penispump

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bathmate Hydromax Penis Pompaları

Kategoriler Bathmate Hydromax Hydroxtreme penis pompası modellerini satın almak için bu  shop  adresine hoş geldiniz. bathmatehydromax.com.tr Türkiye resmi satış merkezi. Whatsapp:. +90 553 979 27 44 ! DİKKAT  2018 yılı itibarıyla ürün modellerinde isim değişikliği yapılmıştır. Yeni kutularında, yeni isimleriyle, orijinal lisanslı, patent ve marka güvencesiyle, 2 yıl üretici garantisine sahip, Bathmate penis pompalarını güvenle resmi marka güvencesiyle sitemizden temin edebilirsiniz. Belgelerimiz için ürün sayfalarına ve iletişim sayfalarına bakınız. Şeffaflık bizim için çok önemli. Değerlisiniz! Bathmate  serisi 1 model:  Bathmate Hercules modelinin yeni adı: Bathmate Hydro 7 (standart boy penis pompası) Hydromax  serisi 4 model:  Hydromax X20 –> Hydromax 5 (küçük boy model), Hydromax X30 –> Hydromax 7 (standart boy model) , Hydromax X30 Wide Boy –> Hydromax 7 Wide Boy (standart şişman boy model), Hydromax X40 –> Hydromax 9 (orta boy model) Hydroxtreme  serisi 5 model:  Hy

HYDRO XTREME 5

Bathmate Hydroxtreme 5

HYDRO XTREME 9

Bathmate Hydroxtreme 9