Ana içeriğe atla

Hydromax X40 Şeffaf

Bathmate Hydromax X40 Şeffaf renkli model artık Bathmate Hydromax 9 Şeffaf oldu

Hydromax X40 Şeffaf

Ürün kodu: Hydromax X40 Şeffaf
Menşei: İngiliz malı
Patentli ve markalı bir ürün olup, Üretici firma tarafından Dünya güvencesine sahiptir.

Hydromax X40 Şeffaf nedir?

Bathmate ve Hydromax markaları ile satılan, su ile kullanılan, geliştirilmiş penis pompasıdır. Pratik kullanıma sahip, daha iyisini isteyen müşterilere tavsiye ettiğimiz bir modeldir. Küçük boy modeldir.

Hydromax X40 Şeffaf orijinal mi?

Ürünlerimizin tamamı orijinaldir. Bathmate ve Hydromax markalı ürünlerimiz sizlere sertifika ve 2 yıl garantisiyle ulaşmaktadır.

Hydromax X40 Şeffaf teslimat:

İçeriği dışarıdan belli olmadan, sağlam ve kutusunda teslim edilir. Orijinal kutusu, kargo kutusuna konularak içerik belli olmadan adresinize yada postaneden teslim alacağınız şekilde teslim edilir.

Hydromax X40 Şeffaf kullanma hazırlama:

Ürün size ulaştığında ve kullanım öncesi, hijyen açısından ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp kuruladıktan sonra kullanım aşamasına geçiniz. Sıcak su kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Hydromax X40 Şeffaf kullanım:

Doğru kullanım için basit adımları izleyin

Hydromax'ınızdan en iyi şekilde yararlanmak için aşağıdaki doğru kullanım açıklamalarına uyun. Duşta kullandığınıza kıyasla küvette kullanırken hafif farklılıklar olduğunu unutmayın! Ayrıca bu anlatım Hydromax modelleri içindir. Bathmate Hydro 7 (eski adı: Bathmate Hercules) modeli kullanımı için ilgili ürün sayfasına bakın! Hydroxtreme modelleri için ilgili modellerin sayfasına bakınız.
 
1 - Tuş kilidinin açılması
 
Pompanın üst kısmındaki mandal valfının üst, orta ve alt olmak üzere üç olası konumu vardır. Hem üst hem de alt konumlar valfi 'kapatır'. Merkezi konum 'açık' konumdadır.
Hafifçe aşağı itin ve mandalı orta konuma getirin.
 
2 - Comfort pedi yerleştirme

Doğru yerleştirme konfor pedi seçin ve işaretleri hizalamaya özen göstererek pompaya yerleştirin.
Duşta kullanırken kısa eklemeyi kullanmanız gerektiğini unutmayın; banyodayken sizin için en rahat olanı seçin.
 
3 - Ölçüm cetvelini ayarlama

Tüp ve kauçuk kısım bağımsız olarak döndürülebilir, böylece ölçüm rehberini üstte göstermeyi seçebilir ve ilerlemenizi isterseniz izleyebilirsiniz.

4 - Duşta yada Küvette 5 dakika ısınmak

Banyo yada duş alarak 5 dakika su altında ısınmak. Böylece vücudunuzun ısısı artacak ve kan dolaşımına yardımcı olacak.

5 - Su ile doldur ve penisi yerleştir.

Hazır olduğunuzda, Hydromax'ı duş veya küvette su ile tamamen doldurun.
Fazla su dökmemeye dikkat ederek penisini Hydromax'a sokun.

Sıkı sızdırmazlık oluşturmak için Hydromax'ı vücudunuza doğru çekin (bu biraz uygulama gerektirir).
 
6 - Pompalamak için vücuduna ittir

Hydromax'ın uç kısmından suyun çıkışını temin edip, penisin suyun çıkışıyla beraber gerdirilmesi için, elinizle pompayı vücudunuza ittirin.

7 - Basınç bakımına yönelik pompa

Hydromax, aşırı emme hasarından kaçınmak için yavaşça basıncı tahliye edecek şekilde tasarlanmıştır.
Basınç düştükçe, emmeyi tekrar üretmek için yeniden pompalayınız.
Hydromax'ı günde tek seferde 15 dakika olarak yada 5'er dakikalık 3 seansı ard arda uygulayınız.
Haftda en az 7 gün kullanmalısınız.

8 - Basıncı boşalt ve Çıkart
 
Penis tamamen ereksiyon halinde ve gerdirilmiş ise seans tamamlanmış olabilir. 15 dakikalık tek sefer yada ard arda 3 kere 5'er dakikalık seansla toplam 15 dakikayı tamamlayarak günlük seansınızı tamamlamış oluyorsunuz. Hydromax'ı çıkartmak için öncelikle oluşturulan emme gücünü serbest bırakmanız gerekmektedir. Bunu yapmak için valfi popaya doğru bastırın (dikkat: ortadaki tuşa değil, tuşu çevreleyen valfe basınız!) Bu şekilde emme gücü ortadan kalkacak ve ürünü çıkartabileceksiniz. Hydro pompanızı temizlemeyi ve kurulamayı unutmayın.


Unutmayın! Hafta da 7 gün kullanın, günde 1 kere ve toplamda 15 dakikadan fazla kullanmayın, olumsuz bir etki gördüyseniz lütfen uzman bir doktora başvurunuz. 

Hydromax X40 Şeffaf dikkat edilecek hususlar:

Hydromax X40 pompayı delici, kesici, kırıcı, yakıcı ortam ve durumlardan muhafaza ederek, kuru bir şekilde saklamayı ihmal etmeyiniz. Hijyen açısından da gerekli olan her seferde ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp, duruladıktan sonra kurulayarak kullanın ve/veya saklayınız. Günde 15 dakikadan fazla kullanmayın. Ürünü daha fazla kullanmanız etkinin çabuklaşmasını salamaz, önemli olan istikrarlı ve düzenli olarak kullanmaktır.

Hydromax X40 Şeffaf kullanıcı yorumları:

Bathmate markalı Hydromax X40 penis pompası ile ilgili deneyimlerinizi, yaşadığını süreçleri, satın almadan önceki araştırmalarınız, satın alma kararınız, satın alma sonrasındaki süreç ve ürünü ilk kullanıma hazırladığınız an, ilk deneyiminiz ve birkaç ay sonrası kullanımla ilgili deneyimleriniz, aklınıza takılanlar, merak ettikleriniz, sormak istedikleriniz ile ilgili lütfen yorum yaparak, hem bizi hem de ürünü araştıran, satın almayı düşünen, satın alan ve kullanan müşterilerimize yardımcı olunuz. Sizlerin değerlendirmeleri bizim için önemli.

Ayrıca hukuka ve yayınlanmaya uygun olmayan yorumlar silinir, yayınlanmaz.

Hydromax X40 Şeffaf video:

Bathmate Hydromax X40 video hazırlandığında eklenecektir

Bathmate Hydromax X40:

Bathmate markasıyla üretilen, geliştirilmiş bathmate Hercules modelinin bir üst versiyonu olan, hydromax teknolojisine sahip, su ile kullanılan penis pompalarının en küçük boyutlu modelidir. Firma 2018 yılı itibarıyla isim değişikliğine gitmiş olup, Bathmate Hydromax X40 adı, Bathmate Hydromax 9 olarak değiştirilmiştir.

Hydromax X40 Şeffaf YASAL UYARI:

Bu ürün erkeklere özel medikal penis vakum pompasıdır. 18 yaş üzeri için uygundur. Erotik shop ürünüdür ve reşit kişilerin kullanımına uygundur. Ürüne ait açıklamaları dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz. Shop güvencesiyle sizlerin memnuniyetini önemseyen bir ticaret felsefemiz var. Maalesef ülkemizde, özellikle “kapıda ödeme” yöntemiyle dolandırıcılık yıllardır yapılmaktadır. Firmamız siz değerli müşterilerimizi önemsemekte ve belgelerini şeffaf bir şekilde web sitelerinde paylaşmaktadır. Güvenmediğiniz e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmayınız.

Ürünlere ait açıklamalar herhangi bir tıbbi öneri, tedavi değildir. Sexshop penis pompaları kategorisinde satışta olan ürünün kullanım talimatlarına göre kullanın ve beklenmedik bir etki gördüğünüzde tıbbi yardım alınız.

Cinsel sağlık ve fantezi ürünleri, medikal shop kategorisine giren ürünlerimizin bir kısmı sadece yetişkinler için olabilir! Dolayısıyla reşit değilseniz web sitemizi terk etmenizi rica ediyoruz.

Ürün hakkında yapılan yorumlar müşterilerimize veya ilgilenenlere ait olup, bizi bağlamaz. Yasa dışı durumlar ile ilgili yorumları silme, yayınlamama veya hukuki süreçlere ait hakkımız saklıdır. Şayet olumsuz bir durum fark ettiyseniz bizimle iletişime geçerek bildirmenizi rica ediyoruz.

Hydromax X40 Şeffaf Etiketler:

Hydromax X40 Şeffaf, Bathmate Hydromax, Bathmate hydromax x40, erotikshop,sexshop,shop,penis pompası, hydromax 9 Crystal

Hydromax X40 Şeffaf Hashtag:


#Hydromax9 #bathmatehydromax #bathmatehydromaxx40 #erotikshop #sexshop #shop #penispompası #penispump

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bathmate Hydromax Penis Pompaları

Kategoriler Bathmate Hydromax Hydroxtreme penis pompası modellerini satın almak için bu  shop  adresine hoş geldiniz. bathmatehydromax.com.tr Türkiye resmi satış merkezi. Whatsapp:. +90 553 979 27 44 ! DİKKAT  2018 yılı itibarıyla ürün modellerinde isim değişikliği yapılmıştır. Yeni kutularında, yeni isimleriyle, orijinal lisanslı, patent ve marka güvencesiyle, 2 yıl üretici garantisine sahip, Bathmate penis pompalarını güvenle resmi marka güvencesiyle sitemizden temin edebilirsiniz. Belgelerimiz için ürün sayfalarına ve iletişim sayfalarına bakınız. Şeffaflık bizim için çok önemli. Değerlisiniz! Bathmate  serisi 1 model:  Bathmate Hercules modelinin yeni adı: Bathmate Hydro 7 (standart boy penis pompası) Hydromax  serisi 4 model:  Hydromax X20 –> Hydromax 5 (küçük boy model), Hydromax X30 –> Hydromax 7 (standart boy model) , Hydromax X30 Wide Boy –> Hydromax 7 Wide Boy (standart şişman boy model), Hydromax X40 –> Hydromax 9 (orta boy model) Hydroxtreme  serisi 5 model:  Hy

HYDRO XTREME 5

Bathmate Hydroxtreme 5

HYDRO XTREME 9

Bathmate Hydroxtreme 9