Ana içeriğe atla

Bathmate Hercules Kırmızı

Bathmate Hercules kırmızı artık Bathmate Hydro 7 Kırmızı oldu.

Bathmate Hercules Kırmızı

Ürün kodu: Hercules Kırmızı
Menşei:İngiliz malı
Patentli ve markalı bir ürün olup, Üretici firma güvencesine sahiptir.

Nedir?

Bathmate markası ile satılan, su ile kullanılan penis pompasıdır. Pratik kullanıma sahip, yeni başlayan müşterilere tavsiye ettiğimiz bir modeldir. Standart boy modeldir. Geliştirilmiş 1 üst modeller, Hydromax modelleri olup 4 boy modele sahiptir. (küçük, standart, standart şişman, orta boy model)

Orijinal mi?

Ürünlerimizin tamamı orijinaldir. Bathmate ve Hydromax markalı ürünlerimiz sizlere sertifika ve 2 yıl garantisiyle ulaşmaktadır.

Teslimat:

İçeriği dışarıdan belli olmadan, sağlam ve kutusunda teslim edilir. Orijinal kutusu, kargo kutusuna konularak içerik belli olmadan adresinize yada postaneden teslim alacağınız şekilde teslim edilir.

Bathmate Hercules Kırmızı Penis Pompasını kullanıma hazırlama:

Ürün size ulaştığında ve kullanım öncesi, hijyen açısından ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp kuruladıktan sonra kullanım aşamasına geçiniz. Sıcak su kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Penis Pompası kullanımı:

Suyu doldururken uç kısmı bir elinizle tutarak suyun akmasını engelleyiniz (mekanizma çalışmadığı için akacaktır). Fazla su dökülmeden penisi yerleştirip, elinizle ürünü vücudunuza ittirerek, fazla suyun dışarı çıkmasıyla beraber penis vakumdan içeri emilerek max. uzunluğa ve genişliğe doğru çekilecektir. Endişelenmeyin çünkü suyun gücü ve hydro mekanizmasıyla gayet güvenlidir kullanımı. Fazla suyun dışarı çıkışı durduğunda, penis maksimum kalınlık ve uzunluğa erişmiş olup, bekleme moduna geçeceksiniz. 

Duş askısı bekleme modunda size kolaylık sağlar. Bekleme modunda ya 15 dakika tek sefer uygulama yapıp, uç kısımda siyah tuşu çevreleyen valfe (valfi asla çevirmeyiniz çünkü bu mekanizmanın bozulmasına yol açar, valfin çevrilmesini gerektirecek bir işlem yoktur.) basarak ürünü çıkartacaksınız. Ya da seansı 5 dakika da bir 3 kere ard arda tekrar edeceksiniz ki bu çok daha iyi sonuç vermektedir.
Penis Pompası kullanımı

Unutmayın! Hafta da 7 gün kullanın, günde 1 kere ve toplamda 15 dakikadan fazla kullanmayın, olumsuz bir etki gördüyseniz lütfen uzman bir doktora başvurunuz. 

Sulu penis pompaları kullanımında dikkat edilecek hususlar:

Hydro pompayı delici, kesici, kırıcı, yakıcı ortam ve durumlardan muhafaza ederek, kuru bir şekilde saklamayı ihmal etmeyiniz. Hijyen açısından da gerekli olan her seferde ılık su ve sıvı sabunla yıkayıp, duruladıktan sonra kurulayarak kullanın ve/veya saklayınız. Günde 15 dakikadan fazla kullanmayın. Ürünü daha fazla kullanmanız etkinin çabuklaşmasını salamaz, önemli olan istikrarlı ve düzenli olarak kullanmaktır.

Bathmate Hercules Kırmızı kullanıcı yorumları:

Bathmate markalı Hercules penis pompası ile ilgili deneyimlerinizi, yaşadığını süreçleri, satın almadan önceki araştırmalarınız, satın alma kararınız, satın alma sonrasındaki süreç ve ürünü ilk kullanıma hazırladığınız an, ilk deneyiminiz ve birkaç ay sonrası kullanımla ilgili deneyimleriniz, aklınıza takılanlar, merak ettikleriniz, sormak istedikleriniz ile ilgili lütfen yorum yaparak, hem bizi hem de ürünü araştıran, satın almayı düşünen, satın alan ve kullanan müşterilerimize yardımcı olunuz. Sizlerin değerlendirmeleri bizim için önemli.

Ayrıca hukuka ve yayınlanmaya uygun olmayan yorumlar silinir, yayınlanmaz.

Bathmate Hydro Series:

Bathmate Hydro Series

Bathmate hercules 3 renk olarak satılmaktaydı. 2018 yılı isim değişikliği ile beraber, 3 renk olarak satış Hydro7 olara devam etmektedir. Kırmızı, Mavi, Şeffaf renk olarak 3 farklı renk mevcut.

Bathmate Hercules Kırmızı video:

Bathmate Hercules video hazırlandığında eklenecektir.

Bathmate hercules:

Bathmate markasıyla üretilen, hydro teknolojisine sahip, su ile kullanılan ilk penis pompasıdır. Firma 2018 yılı itibarıyla isim değişikliğine gitmiş olup, Bathmate Herculesadıı, Bathmate Hydro 7 olarak değiştirilmiştir.

PENİS POMPALARI YASAL UYARI:

Bu ürün erkeklere özel medikal penis vakum pompasıdır. 18 yaş üzeri için uygundur. Erotik shop ürünüdür ve reşit kişilerin kullanımına uygundur. Ürüne ait açıklamaları dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz. Shop güvencesiyle sizlerin memnuniyetini önemseyen bir ticaret felsefemiz var. Maalesef ülkemizde, özellikle “kapıda ödeme” yöntemiyle dolandırıcılık yıllardır yapılmaktadır. Firmamız siz derli müşterilerimizi önemsemekte ve belgelerini şeffaf bir şekilde web sitelerinde paylaşmaktadır. Güvenmediğiniz eticaret sitelerinden alışveriş yapmayınız.

Ürünlere ait açıklamalar herhangi bir tıbbi öneri, tedavi değildir. Sexshop penis pompaları kategorisinde satışta olan ürünün kullanım talimatlarına göre kullanın ve beklenmedik bir etki gördüğünüzde tıbbi yardım alınız.

Cinsel sağlık ve fantezi ürünleri, medikal shop kategorisine giren ürünlerimizin bir kısmı sadece yetişkinler için olabilir! Dolayısıyla reşit değilseniz web sitemizi terk etmenizi rica ediyoruz.

Ürün hakkında yapılan yorumlar müşterilerimize veya ilgilenenlere ait olup, bizi bağlamaz. Yasa dışı durumlar ile ilgili yorumları silme, yayınlamama veya hukuki süreçlere ait hakkımız saklıdır. Şayet olumsuz bir durum fark ettiyseniz bizimle iletişime geçerek bildirmenizi rica ediyoruz..

Bathmate Hydromax Türkiye distribütörü:

Firma olarak hep şeffaf olduk. Siz müşterilerimize yaklaşımımız, memnuniyet odaklı oldu ve bundan sonrada hep böyle olacak, çünkü biz böyleyiz. Ayrıca biz diğer firmaları ile ilgilenmiyoruz ki bizim için önemli olan çalıştığımız firmalardır. Dolayısıyla sizlerden bize o firmalar ile ilgili soru sormamanızı istiyoruz.

Kapatılan web siteleri var! Sexshop, erotikshop, penis pompası satan ama kapatılan web sitelerinin muhtemel yasa dışı faaliyetleri nedeniyle kapatıldığı bir gerçektir. Muhtemelen aldatıcı, yalan ifadeler ile sizleri kandırıyorlar, belkide boş paket gönderiyorlar, belkide sahte ve kaçak ürün gönderiyorlar ki biz hangi yasa dışı faaliyette bulunduklarını bilmiyoruz ve önemsemiyoruz da! Sonuç olarak sitelerinin kapatılması yanlış işler yaptıklarının ispatıdır. Dikkatli olun.

Ayrıca distribütör olduğunu iddia edenler sizleri sadece aldatıyor. Türkiye'ye sulu penis pompalarını ilk getiren firma biziz ve ilk distribütör de bizdik. Lakin piyasada, maalesef ucuza ve kaçak ürünlere olan rağbet, döviz kurlarının yüksek oluşu (İngiliz sterlinin 5 yıldaki değişim grafiği altta) gibi nedenlerle distribütör olmaktan vazgeçip, yasal satış temsilciliği olarak satışlarımızı gerçekleştiriyor ve belgelerimizi sitelerimizde yayınlıyoruz. Gönderdiğimiz tüm ürünler sertifika ve 2 yıl garantisi ile ulaşmaktadır.
Bathmate türkiye distribütörü kim

Ayrıca ürün İngiliz ürünüdür. Lütfen bize "Amerikan ürünü diyen var" şeklinde bir iddia ile ilgili soru sormayın. Alt taraftaki resimde 10. sıınıf marka sahibi Ultra Products ltd firmasına ait marka sorgusu mevcut ve tescillidir. Ayrıca Ultramax Dünya çapında Bathmate ve Hydromax markalarının sahibidir. Yani Bathmate İngiliz malıdır. 
Firma olarak biz ise 35. sınıf Bathmate ve Hydromax markalarına ve bu sayede "com.tr" resmi alan adlarına sahibiz yani "Reklamcılık, pazarlama ve halkla ilişkiler ile ilgili hizmetler, ticari ve reklam amaçlı sergi ve fuarların organizasyonu hizmetleri. mallarının bir araya getirilmesi hizmetleri; (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir." kısmını kapsıyor yani perakende satışta resmi satış merkeziyiz. Ayrıca ürünlerimizi Ultramax Porducts Ltd.'den tedarik ediyoruz.
bathmate marka sahibi ingiliz firma ultramax products

Tarafımıza ait web sayfalarımız:

www.hydromax.com.tr (ingilizce)

Firma olarak Bathmate ve Hydromax markalarının 35. sınıf ve alan adlarının sahibiyiz. O nedenle güvenle sipariş verebileceğiniz firmaların başında geliyoruz.
Bathmate Türkiye yasal satış merkezi, marka güvencesiyle.
Hydromax Türkiye yasal satış merkezi, marka güvencesiyle.
,Bathmate Türkiye Distribütörü,Hydromax Türkiye Distribütörü
#BathmateTürkiyeDistribütörü #HydromaxTürkiyeDistribütörü

Etiketler:

Bathmate Hercules Kırmızı, Bathmate Hydro, Bathmate hercules, erotikshop,sexshop,shop,penis pompası, hydro 7 red

Hashtag:

#Hydro7 #bathmatehydro #bathmatehercules #erotikshop #sexshop #shop #penispompası #penispump

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bathmate Hydromax Penis Pompaları

Kategoriler Bathmate Hydromax Hydroxtreme penis pompası modellerini satın almak için bu  shop  adresine hoş geldiniz. bathmatehydromax.com.tr Türkiye resmi satış merkezi. Whatsapp:. +90 553 979 27 44 ! DİKKAT  2018 yılı itibarıyla ürün modellerinde isim değişikliği yapılmıştır. Yeni kutularında, yeni isimleriyle, orijinal lisanslı, patent ve marka güvencesiyle, 2 yıl üretici garantisine sahip, Bathmate penis pompalarını güvenle resmi marka güvencesiyle sitemizden temin edebilirsiniz. Belgelerimiz için ürün sayfalarına ve iletişim sayfalarına bakınız. Şeffaflık bizim için çok önemli. Değerlisiniz! Bathmate  serisi 1 model:  Bathmate Hercules modelinin yeni adı: Bathmate Hydro 7 (standart boy penis pompası) Hydromax  serisi 4 model:  Hydromax X20 –> Hydromax 5 (küçük boy model), Hydromax X30 –> Hydromax 7 (standart boy model) , Hydromax X30 Wide Boy –> Hydromax 7 Wide Boy (standart şişman boy model), Hydromax X40 –> Hydromax 9 (orta boy model) Hydroxtreme  serisi 5 model:  Hy

HYDRO XTREME 5

Bathmate Hydroxtreme 5

HYDRO XTREME 9

Bathmate Hydroxtreme 9